Bang & Olufsen, İskandinav Doğasından Esinlenen, Zamanı Aşan Müzik Sistemi Beosystem 72-23'ü Duyuruyor

Önde gelen ses sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, 1972 ve 2023 yıllarında çıkan ürünlerini bir araya getirerek hem vinil hem de dijital akıştan gelen sürükleyici müzik deneyimlerini birleştiren, zamanı aşan bir müzik sistemi olan sınırlı sayıdaki Beosystem 72-23 Nordic Dawn Limited Edition’ı duyurdu. Geçmişle geleceği bir araya getiren, sınırları zorlayan bir ürün olan Beosystem 72-23, tasarımıyla da farkını ortaya koyuyor.


Tüm dünyada sadece 100 adet üretilen Beosystem 72-23, hem plak çalabilen hem de dijital yayın gönderebilen tam donanımlı bir müzik sistemidir. Avrupa, Amerika, ve Hong-Kong’a özel olarak çıkartılan bu sürüm, Türkiye’de de çok sınırlı sayıda mevcut olacak.


Bang & Olufsen'ın Product Circularity Başkanı Mads Kogsgaard Hansen, "Beosystem 72-23, tüketici elektroniği sektöründe ürünlerin ömrünü uzatma konusundaki adanmışlığımızın bir göstergesidir." diye belirtti.


Beogram 4000c plak çaları, özgün bir şekilde kusursuz bir el işçiliği ile yeniden işlenmiş ve daha önce Bang & Olufsen koleksiyonlarında hiç görülmemiş olan Bal, Zencefil ve Amber tonları, özel olarak tasarlanmış alüminyum ve Huş Ağacı kaplama ile ilk kez sunuluyor.


Vintage ruhunu yansıtan Beogram 4000c pikap, modern dünyanın en gelişmiş hoparlörlerinden Beolab 28 ile birlikte gelir ve tüm bu ürünler, İskandinav çayırlarındaki tatlı sabahlara özgü bir estetik oluşturmak için Zencefil tonunda alüminyum kaplama ve Huş Ağacı ön panelleri ile özelleştirilmiştir.


Beosystem 72-23, 50 yılı aşkın sürükleyici müzik deneyimlerine, evrimleşen tasarım ilkelerine, benzersiz marka mirasına ve tavizsiz işçiliğe atıfta bulunur. Bu eşsiz müzik sistemi, Bang & Olufsen'ın ürünlerine ömür boyu kullanım imkanı sunacak olan zamansızlık taahhüdünün somut bir örneğidir.

Önceki
Sonraki