BANG & OLUFSEN’DEN METAVERSE’E İLK ADIM: DNA KOLEKSİYONU

Bang & Olufsen ile Mükemmel Ses Deneyimi Her Yerde!

Güçlü ses ve eşsiz tasarımı bir arada sunan Bang & Olufsen; müzik deneyimini dijital dünyaya taşıyor. Sanatın ve müziğin bir arada sergilendiği tasarımlar metaverse dünyasına ilk adımını atıyor.
 

DNA koleksiyonu ile dijital dünyaya adım atan Bang & Olufsen; sanat ve müzik kombinasyonunu bir arada metaverse kullanıcıları ile buluşturuyor. Web3 tasarımcıları ile bir araya gelerek hazırlanan bu yeni koleksiyon; markanın doğuş yılı 1925’e yılına atıfta bulunuyor. 1925 NFT ile yayınlanan NFT’ler arasında A9 gibi markanın en ikonik tasarımları da yerini alıyor.

 

Bang & Olufsen NFT sanatçıları ile iş birliği yaparak ürünlerinin nasıl görünebileceğini, hissedilebileceğini ve çalışabileceğini yeniden tasarlayarak metaverse için 3D satışlar gerçekleştiriyor. Alışılmışın dışına çıkma ve yenilik yapma düşüncesi ile tasarımlarını her alanda var eden Bang & Olufsen’in bu yeni dijital dünyasında ikonik Beoplay A9 gibi; Beogram 4000 pikap, Beolab 90 hoparlörler ve ayrıca da Metaverse'te kullanılmak üzere tasarlanmış kavramsal bir boombox olan yepyeni bir dijital ürün tasarımı The Beoverse Alpha bulunuyor.

 

DNA Koleksiyonunun NFT'leri, ürünlerin ve ürün özelliklerinin önceden tanımlanmış dağılımına göre üretiliyor. Bu süreçten sonra, her bir NFT sahibi, Şişelerin Bang & Olufsen'in para basma sitesinde DNA Koleksiyonu NFT ile birleştirilmesi üzerine ortaya çıkacak bir sanat eseri ve müzik parçasını içeren bir sanat Şişesi ve müzik Şişesine sahip oluyor.

 

Bang & Olufsen’in eşsiz ve büyüleyici DNA Koleksiyonunu, MetaMask ve Coinbase gibi Ethereum uyumlu kripto para cüzdanı kullanılarak https://dna.nft.bang-olufsen.com/ adresinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

 

Önceki
Sonraki