Bang & Olufsen’den Bircom’a Ödül!

‘’The Highest Growth Globally Among Partners of Bang & Olufsen 2022/23’’

Bang & Olufsen, Türkiye pazarında Bircom ile yaptığı iş birliği ile birçok kez kendinden bahsettirdi. Bu iş birliği sonucunda da Bircom’un Bang & Olufsen’i başarılı bir şekilde temsil etmesi marka tarafından ödüle layık görüldü.

Geçtiğimiz günlerde ise; bu eşsiz özverili tavrın Bang & Olufsen tarafından değerlendirilmesi sonucunda ise Bircom; ‘’The Highest Growth Globally Among Partners of Bang & Olufsen 2022/23 ‘’ ödülüne layık görüldü.

Dünyaca ünlü lüks ses ve görüntü sistemleri markası Bang & Olufsen Türkiye pazarında mağazalaşmayı mağazacılık partneri Hifilife A.Ş. ile sürdürmeye devam ediyor. Bircom; B&O Türkiye Mümessili olarak, Hifilife A.Ş.’nin Türkiye’deki Bang & Olufsen mağazacılık çabalarını, Bang & Olufsen markası adına destekliyor. Uzun yıllardır süren bu iş birliği Bircom markasının Bang & Olufsen markasına verdiği sonsuz değer ve saygı ile kesintisiz bir şekilde ilerliyor.

Markanın Türkiye pazarındaki tüm aktivitelerini devamlılıkla sürdüren Bircom; eşsiz ses gücünü ve İskandinav tasarım anlayışını Türk müzik severler ile buluşturmaya devam ediyor.

Bang & Olufsen’i en iyi şekilde temsil eden Bircom’un Türkiye pazarı ile buluşturduğu Bang & Olufsen tasarımlarını görmek, diğer markaları incelemek ve detaylı bilgi almak için İstanbul, Ankara ve Eylül sonuna kadar açık olan Bodrum mağazasını ziyaret edebilir ve web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Önceki
Sonraki